01 / 05 / 2024

Atik Gürtaş

Atik Gürtaş

Modernist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Atalay, Selçuk Atalay, Atik Gürtaş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Itri Sokak'ta kuruldu.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kanal İstanbul'a komşu 1,1 milyar TL'lik 925 yeni konut! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergâhına 430 metre mesafede bulunan arazilere 1,1 milyar lira bedelle 925 konut, 8 dükkân ve 1 cami inşa edecek. Kanal İstanbul güzergâhındaki konut projeleri için peş peşe ihaleler gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım'ın sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. A.Ş. - Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 10 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 836 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Atik tarafından açıldı. 

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Küçükköy Essenora güncel liste fiyatları!

Essenora Evleri, Yimta İnşaat, Atik & Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar konut alternatiflerinin sunulduğu projede güncel fiyatlar minimum 483 bin TL'den başlıyor...

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Çakmakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Atik Gürtaş Haberi

Atik Gürtaş

Modernist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Atalay, Selçuk Atalay, Atik Gürtaş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Itri Sokak'ta kuruldu. 


Modernist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Itri Sokak...