12 / 05 / 2024

Atıksu Arıtım Tesisinin bakım ve onarım işi

Atıksu Arıtım Tesisinin bakım ve onarım işi

Atıksu Arıtım Tesisi ve Çamur Susuzlaştırma Tesisinin işletilmesi, bakım ve onarımı hizmeti işi Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre 11 Ekim 2013 tarihinde ihale edilecek.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hayata geçirdiği Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinin yüzde 40’ı tamamlandı.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Afyonkarahisar atıksu arıtma tesisinin imzaları atıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi Atıksu Arıtma Birliği'nce hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansınca hibe desteği verilecek olan "Atıksu Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu" projesinin sözleşmesi imzalandı.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Balıkesir Bigadiç Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Bigadiç ilçesine yapılacak olan Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi’nin temelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katıldığı tören ile atıldı.

Atıksu Arıtım Tesisinin bakım ve onarım işi Haberi

Atıksu Arıtım Tesisinin bakım ve onarım işi


Burdur Şeker Fabrikası'nın Atıksu Arıtım Tesisi ve Çamur Susuzlaştırma Tesisinin işletilmesi, bakım ve onarımı hizmeti işi Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esaslarına göre 11 Ekim 2013 tarihinde ihale edilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için