04 / 05 / 2024

atıl binalar yıkılıyor Bolu

atıl binalar yıkılıyor Bolu

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Ayrıca Bolu'da Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü.

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

11 ildeki 20 bin kalıcı konutun temeli atılıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hükümet, yıkılan konutları yeniden inşa etmek için seferberlik başlattı. Bu hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 20 bin konutun daha temeli atılıyor.

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

atıl binalar yıkılıyor Bolu Haberi

atıl binalar yıkılıyor Bolu

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Bolu Belediyesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Köroğlu ve Sandallar Mahallesi'nde bulunan Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü. Daha önce genişliği yer yer 3 metreye kadar düşen yolun genişliğinin 12 metreye ulaşması için yol kenarında bulunan duvarlar ve atıl vaziyette bulunan ahşap binalar iş makinesi yardımıyla yıkıldı. 


İstanbul...