28 / 04 / 2024

Atila Aydıner Başrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi

Atila Aydıner Başrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Trafik kurallarına uymayanların başı fena ağrıyacak. O kurala uymayanların ehliyetleri elden gidebilir. İşte detaylar!

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

SGK başuzmanı açıkladı: İşte asgari ücret için konuşulan son rakam 

Asgari ücrete yapılacak olan ara zamla ilgili beklentiler günden güne artıyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, Yeni asgari ücret için Temmuz ayını işaret etti ve rakam verdi. Peki Temmuz'da asgari ücret ne kadar, kaç lira olacak? SGK Başuzmanı açıkladı.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Sözleşmeli er olmak isteyenlere fırsat! Başvurular açıldı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2023 yılı 2. dönem için sözleşmeli er alımı başvurusu açtı. Sözleşmeli er başvuru süreci hakkındaki detaylar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuzda bulunuyor.

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Açıklanan bu tarihleri aman kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde personel alımı yapacak... Başvurular resmen başladı... Açıklanan bu tarihleri aman kaçırmayın...

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Atila Aydıner Başrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi Haberi

Atila Aydıner Başrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi

Bayrampaşa Cezaevi'nin bulunduğu alana yapılan 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle projeye son rötuşlar için bir araya geldiği toplantıdan ilk kareleri Twitter'da paylaştı. 



Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, İBB yetkilileriyle gerçekleşen toplantıyı, "Eski cezaevi alanı kentsel dönüşüm projesini tanıtım ve değerlendirme toplantısındayız" diyerek duyurdu...



Bayrampaşa Cezaevi'nin bulunduğu alanda Osmanlı mimarisiyle inşa edilecek ve 5 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği bir cami, kültür merkezi, 350 yataklı bir hastane, bir ilköğretim okulu ile 2 bin 200 konut yapılacak...


Emre Kulcanay /...