15 / 05 / 2024

Atila Aydıner inşaat mühendisleri toplantı

Atila Aydıner inşaat mühendisleri toplantı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’daki mimarlar ve inşaat mühendisleriyle belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını Başkan Atila Aydıner yaptı...

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aydıner tarafından kuruldu.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Atila Aydıner inşaat mühendisleri toplantı Haberi

Atila Aydıner inşaat mühendisleri toplantı


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’daki mimarlar ve inşaat mühendisleriyle belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Açılış konuşmasını Başkan Atila Aydıner’in yaptığı toplantıda, Bayrampaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yapılan inşaat ruhsat başvuruları ve yapı kullanma izin taleplerinin önündeki bürokratik işlemlerin azaltılması masaya yatırıldı.


Karşılıklı çözüm önerilerinin de değerlendirildiği toplantıya belediye başkan yardımcıları Gökhan Balekoğlu ile Naser Şimşek, meclis üyesi Mimar Bekir Güneş, Bayrampaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şükrü Çalım, Raportör Mimar  Meyram Poyraz ile mimarlar ve mühendisler katıldı.


Toplantının sonunda, ikinci bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.



Bayrampaşa...