17 / 06 / 2024

Atila Aydıner kentsel dönüşüm

Atila Aydıner kentsel dönüşüm

Dar alanlarda butik tarzda kentsel dönüşüm startı, 2 bin 500 metrekarelik 6 binanın yıkımı ile Bayrampaşa’da verildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iş makinesi ile yıkımı bizzat kendi gerçekleştirdi.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aydıner tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Esenler Otogarı teknokente dönüşecek!

Esenler Otogarı'nı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydın ile birlikte gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, otogarı teknokente dönüştüreceklerini söyledi.

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Atila Aydıner kentsel dönüşüm Haberi

Atila Aydıner kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Bayrampaşa Belediyesi, ilçe sınırlarında butik tarz dönüşüme start verdi. Spor alanlarında, sanayide ve yeşil alanlarda kentsel dönüşümü başlatan Bayrampaşa Belediyesi ilçedeki dar alanlarda belirlediği merkezleri kamulaştırarak kentsel dönüşümü hızlandırmaya başladı. Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında geniş kullanım alanları elde edilecek. Yıkım törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iş makinesi ile yıkımı bizzat kendisi gerçekleştirirdi.


“YIKA YIKA MODERN KENT YAPACAĞIZ”

İlçede otopark sorunu olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Otopark konusunda sıkıntı çektiğimiz bir Bayrampaşa’da 500 metrekarelik bir yeşil alanı bin 500 metrekareye çıkarıyoruz. Yeşil alanı büyütüyoruz. Altına da devasa 3 katlı otopark yapıyoruz. Bu otoparkın altına ve üzerine yıllardır halkımızın kullandığı çay bahçesi yine yapıyoruz. Altıntepsi Spor Kulübü’müze burada bir mekan vereceğiz” diye konuştu.

Aydıner, otoparkın...