11 / 05 / 2024

Atila Menevşe adana osb

Atila Menevşe adana osb

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, tarım potansiyeli yüksek olan Adana'da "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" kurma çalışmalarına başladıklarını belirtti.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

İzmir'de Başbakan fotoğrafıyla konut dolandırıcılığı!

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Menevşe Kar, oturduğu eve karşılık yeni yapılacak apartmandan kendisine 2 daire verilme vaadiyle dolandırıldı.

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Çukurova Havalimanı Adana ve Mersin'i kalkındıracak!

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, inşaatı devam eden Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın Adana ve Mersin'i birçok alanda geliştirip, kalkınma sürecini hızlandıracağını belirtiyor.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Adana Jurassic Park'a ücretli girişe iptal!

Adana 2. İdare Mahkemesi, Çukurova ilçesindeki Jurassic Park'ın ücretli olduğu gerekçesiyle mahalle sakinlerinin açtığı davada, "Eğlence parkı uygulama işleminde hukuka uyarlık bulunmadığına" karar verdi.

Atila Menevşe adana osb Haberi

Atila Menevşe adana osb

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, tarım potansiyeli yüksek olan Adana'da katma değeri yüksek tarım ürünlerin üretilmesi, işlenmesi ve yurt içi ve yurt dışı pazarlara taşınması amacıyla, "Adana Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" kurma çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Adana ilinin mevcut tarım olanaklarından yararlanarak, ilin tarım ürünlerindeki kalitesini, katma değerini ve çeşitliliğini artırmak, yelpazesini genişletmek ve ihracatı daha ileri boyutlara taşımayı hedefliyoruz" dedi. 


ATO Meclisi, tarım sektöründe daha kaliteli üretimin yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı pazarlardaki rekabet gücünün artırılmasına yönelik olarak Adana Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönünde karar aldı. 


Kararın ardından Organize Tarım Bölgesi çalışmalarını yürütmek üzere ATO Meclisi'nde, Halid Fiilli'nin başkanlığında, Cemal Akın, Mehmet Sami Geçioğlu, Salih Talay, Ayhan Barut, Gürsel Tanrıver ve Hüseyin Doğru'dan...