12 / 05 / 2024

Atilla Gür

Atilla Gür

Sea Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Gür, Erkan Gür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma bugün saat 09:40'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasının 3. duruşması Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde saat 10.00'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek.

UKOM Yönetimi Atilla Yavuz'la görüştü!

UKOM Yönetim Kurulu dün Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. UKOM Yönetimi yaptığı açıklamada Ukra City'nin İnşaatının başlama tarihini Mayıs olarak belirtti. İşte UKOM Yönetimi'nin açıklaması...

Ukracity mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 tarihinde protesto etmişti. Ukracity mağdurlarının yapmış olduğu eylem sonuç verdi, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü.

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Atilla Kırşan: İnşaatta dış cephe platformları hayat kurtarıyor!

Aray Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Atilla Kırşan iş sağlığı ve güvenliği için kurma iskelelerin yerini daha güvenli olan dış cephe platformları alıyor...

Onaltı Dokuz İstanbul'dan son görüntüler!

www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi, Astay Gayrimenkul'ün Onaltı Dokuz İstanbul projesinini inşaatını havadan görüntüledi

Nef Flats 163 projesinden son görüntüler!

www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi Levent'te inşa edilen Nef Flats 163 projesinin son durumunu havadan görüntüledi

Ali Sami Yen Stadı 'nın son görüntüleri ortaya çıktı!

Galatasaray 'ın, Türkiye ve Avrupa kupalarında destanlar yazdığı Ali Sami Yen Stadı 'nın son görüntüleri internette ortaya çıktı.

Hoşgörü Anıtı yapılma kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı!

Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı...  

Dumankaya İkon projesinden son görüntüler!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya İkon projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Hoşgörü Anıtı'nın yapılma kararı tartışma yarattı!

Mavi Marmara baskınına tepki olarak Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı tartışma yarattı...  

Atilla Gür Haberi

Atilla Gür

Sea Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atilla Gür, Erkan Gür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Sea Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.      Yurt,içinde ve yurt dışında sabit, prefabrik, bina, fabrika, liman, havaalanı, yol, köprü, baraj, kollektör, iskele, arıtma tesisi, meydan ve sair tesisler ,inşaatı, tesisat, montaj her türlü temel ve sondaj işleri, dekopaj, direnaj, depolama ve dağıtımına yönelik tesisler, sulama, içme suyu, kanalizasyon, yol, sanat yapıları, ısıtma, soğutma, kalorifer, asansör tesisleri gibi her türlü yapılar. Çimento,fayans, kereste, demir, çelik, cam, boya, mermer, mıcır, elektrik, kaynak, montaj, kaplama, hırdavat malzemesi, kimya ve cam sanayi ürünleri gibi her türlü yapı malzemeleri, bunların ham maddeleri, mamulleri ve hurdaları ile...