22 / 07 / 2024

Atilla Kangüleç

Atilla Kangüleç

Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun Aracı, Hüseyin Hasançebi, Mustafa Mahmut Olgun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Ardahan-Göle yolunda sıcak asfalt çalışması denetlendi!

Müteahhit firmalardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir süredr aksaklıkların yaşandığı yolda yeniden başlayan sıcak asfalt çalışmasını yerinde görmek üzere Göle yoluna giden Vali Deniz, müteahhit firma yetkilisinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Ardahan Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle ilçesinde, Tahtakıran ve Çayırbaşı köyü içme suyu projesi ile Nilüfer Göle Sosyal Bilimler lisesi kız-erkek pansiyonu, TOKİ park, sentetik çim saha ve 500 kişi kapasiteli tribünün faaliyete geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

Dap Yapı ödüle doymuyor!

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Borsa Çin'le coştu, en çok 'inşaat' kazandırdı!

Borsa İstanbul 100 ( BIST 100) endeksi, günü yüzde 3,04 yükselişle 73.509,71 puandan tamamladı. Yatırımcısına en çok kazandıran sektör endeksi "inşaat" oldu.

İzmir Atilla mahallesi çevre düzenlemesi yarım kaldı!

Konak Belediyesi, 7 Haziran öncesi Atilla Mahallesi'nde çevre düzenlemesi için başlattığı çalışmayı yarım bıraktı. Kaldırımlar sökük, kanalazisyon kapakları açık sokaklarda 4 aydır fareler cirit atıyor

Hüseyin Atilla Zağpus kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Atilla Zağpus kimdir? Hüseyin Atilla Zağpus, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Atilla Zağpus, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Atilla Zağpus...

Atilla Kangüleç Haberi

Atilla Kangüleç

Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun Aracı, Hüseyin Hasançebi, Mustafa Mahmut Olgun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu.


Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü alt yapı ve üst yapı inşaat taahhüt işleri konut işyeri alış veriş merkezleriticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Caddebostan, Kadirağa Sokak, Cüneray Apartmanı,...