05 / 05 / 2024

atilla ödünç

atilla ödünç

İMSİAD, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile imzaladığı protokol gereği, sektördeki tecrübeli iş adamlarıyla üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor.

Özel mülkiyette kentsel dönüşüm sektörü hareketlendirecek!

Konut ve Yapı gazetesinin köşe yazarlarından Atilla Ödünç, yazısında kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte Ödünç'ün özel mülkiyette kentsel dönüşüm konulu yazısı...

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Atilla Ödünç: Kentsel dönüşüm birlikte başaracağımız bir süreç yönetimidir!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Meclis'te düzenlendiği basın toplantısında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Diyarbakır'da kentsel dönüşümü yapacağız." diye konuştu.

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Özel mülkiyette kentsel dönüşüm sektörü hareketlendirecek!

Konut ve Yapı gazetesinin köşe yazarlarından Atilla Ödünç, yazısında kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte Ödünç'ün özel mülkiyette kentsel dönüşüm konulu yazısı...

atilla ödünç Haberi

atilla ödünç

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği İMSİAD ve BTÜ tarafından 'Kariyer Günleri' adı ile organize edilen buluşmaların ilki gerçekleşti. İMSİAD Üyesi ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç tecrübelerini geleceğin mühendisleriyle paylaştı. 

İMSİAD tarafından artık bir gelenek haline getirilen ve sektöre dair birbirinden önemli konu başlıklarıyla üyelerini öğrencilerle buluşturan İMSİAD, bu sayede hem öğrencilerin ufkunu açıyor hem de onlara model alabilecekleri kişilerle tanışma imkânı sağlıyor. 


Bu kapsamda öğrencilerle buluşan İMSİAD Üyesi ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç, inşaat sektörünün yerel yönetimler ile olan ilişkisinin yanı sıra mesleki tecrübelerini de öğrencilere aktardı. İnşaat mühendisi mesleğinin meşakkatli olduğu kadar güzel bir meslek olduğunu ifade eden Ödünç, inşaat mühendislerinin kentle entegre olması gerektiğini ve...