02 / 05 / 2024

Atilla Önen age inşaat

Atilla Önen age inşaat

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Age İnşaat cirosunu artıracak!

Ağırlıklı altyapı inşaatları müteahhitliği olmak üzere, inşaat, enerji üretimi, enerji ticareti ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Age Holding, 2015 yılı sonunda 1 milyar dolar ciro bekliyor.

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

Toplam 78 adet konutun satışa sunulacağı TOKİ Balıkesir Gönen'de fiyatlar 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Balıkesir Gönen'de ödemeler 180 ay vade seçeneğiyle yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek!

Konut fiyatları 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek. Projede 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli!

Daire fiyatlarının minimum 64 bin 113 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Gönen Evleri'nde aylık taksitler 313,44 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları yarın son!

Toplam 78 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları yarın son. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

İzmir Atilla mahallesi çevre düzenlemesi yarım kaldı!

Konak Belediyesi, 7 Haziran öncesi Atilla Mahallesi'nde çevre düzenlemesi için başlattığı çalışmayı yarım bıraktı. Kaldırımlar sökük, kanalazisyon kapakları açık sokaklarda 4 aydır fareler cirit atıyor

Hüseyin Atilla Zağpus kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Atilla Zağpus kimdir? Hüseyin Atilla Zağpus, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Atilla Zağpus, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Atilla Zağpus...

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Gönen'de ilkokul basketbol sahası yenileniyor!

Balıkesir 'in Gönen ilçesindeki Mehmet Ahmet Genç İlkokulu bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları yenilendi.

Çankaya'da yeşil alan görünen her yere park!

Mevcut parkların yanında ilçeye yeni parklar kazandırdıklarını belirten Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İmarda yeşil alan görünen her yere park yapmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son!

44 adet dairenin satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Konutları'nda toplam 2+1 daire seçeneği yer alıyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son.

Atilla Önen age inşaat Haberi

Atilla Önen age inşaat

Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 


Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 


1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.


AGE İnşaat projeleri:

2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini, 3 adet baraj ve 13 adet tarımsal amaçlı sulama inşaatları işlerini, 1 adet karayolu inşaatı ile 1 adet ham petrol boru hattı inşaatı, 2 adet dekapaj inşaatı ve muhtelif adet iş merkezi...