08 / 05 / 2024

Atilla Uras dava

Atilla Uras dava

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

Atilla Uras hayatını kaybetti!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras yaşamını yitirdi.

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Atilla Uras, Bodrum'daki otelini 390 milyon TL'ye satıyor!

1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras, "Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum" dedi.

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Kiracı apartman yönetimine dava açabilir mi?

Anayapının korunması hususunda kiracılar söz sahibi olabilir mi? Apartmanda projeye aykırı olarak yapılan onarımların düzeltilmesini talep edebilir mi? Kiracı apartman yönetimine dava açabilir mi? İşte sorularınızın yanıtı..

İntifa hakkının terkini dava dilekçesi!

Bir taşınmaz mal üzerindeki yararlanma ya da kullanma hakkına intifa hakkına deniyor. İntifa hakkının terkini davası bir dilekçe ile açılabiliyor. İşte intifa hakkının terkini dava dilekçesi örneği...

Müteahhite nasıl dava açılır?

Arsasını müteahhite veren arsa sahipleri müteahhit konusunda zaman zaman problem yaşayabiliyor. Sorun yaşayan arsa sahipleri nasıl dava açar? Müteahhite nasıl dava açılır? İşte müteahhit davaları..

Atilla Kesler kimdir?

Atilla Kesler, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 52. sırada yer alıyor. Peki, Atilla Kesler kimdir? Atilla Kesler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Atilla Uras dava Haberi

Atilla Uras dava

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenen Marmara Bank'ın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras'ın iki kızı, babalarının akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle dava açtı. Atilla Uras'ın kızları babalarının vesayet altına alınmasını istiyor.

Bir dönemin kira milyoneri Uras'ın kızları Yasemin ve Nilüfer Uras, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.
 
24 Kasım 1937 doğumlu Atilla Uras'ın kimlik yaşından daha büyük ve akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edildi. Kız kardeşlerin iddiasına göre  Uras'ın evinde çalışan görevliler, Uras'a ait kasanın ve banka kartlarının şifresini biliyor ve kendilerine haksız kazanç...