30 / 04 / 2024

Atilla Uras vefat

Atilla Uras vefat

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras yaşamını yitirdi.

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

Atilla Uras hayatını kaybetti!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras yaşamını yitirdi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Atilla Uras, Bodrum'daki otelini 390 milyon TL'ye satıyor!

1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras, "Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum" dedi.

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Yüksek Mimar Atilla Manizade vefat etti!

Devlet Sanatçısı Yüksek Mimar Prof. Atilla Manizade vefat etti. Manizade'nin vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

IC İçtaş İnşaatın acı günü: Hüseyin Gökçe vefat etti!

IC İçtaş İnşaat İcra Kurulu Üyesi Atilla Gökçe'nin babası Hüseyin Gökçe vefat etti. IC İçtaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Atilla Uras vefat Haberi

Atilla Uras vefat

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, bir süredir tedavi gören ünlü iş adamı Atilla Uras, Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti. İş adamı Uras'ın, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bu arada Atilla Uras'ın, Türkiye'de kiralardan en fazla gelir elde edenler listesinde üst sıralarda olduğu ve hayatının bir bölümünü de Bodrum ilçesinde sürdürdüğü öğrenildi.

Ünlü iş adamının cenazesinin yarın yakınları tarafından teslim alınarak İstanbul'a götürülecek. Öte yandan, Uras, geçtiğimiz yıl kızları Nilüfer Uras ve Victoria Yasemin Uras ile miras yüzünden davalık olmuştu.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla...