02 / 05 / 2024

Atilla Üstündağ kimdir

Atilla Üstündağ kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Genel Kurul Toplantısı 21 Şubat 2016 Pazar günü yapılacak. Atilla Üstündağ, İstanbul Şubesi başkanlık seçimlerine aday oldu. Peki, Atilla Üstündağ kimdir?

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlayan Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Atilla Üstündağ kimdir Haberi

Atilla Üstündağ kimdir

Atilla Üstündağ kimdir?

Atilla Üstündağ, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi başkan adayıdır.


Atilla Üstündağ 1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul İmam­Hatip Lisesi'ni 1984 yılında bitirdi. Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi oldu.


1989 yılında özel sektörde çeşitli inşaat projelerinde görev almaya başladı. 1995 yılında inşaat ve proje işleri yapmakta olduğu kendi firmasını kurdu.


2009 Yerel seçimleriyle Üsküdar Belediye Meclisi'nde görev aldı. Atilla Üstündağ, 2010'da Maltepe İlçe Başkanı oldu.


Çeşitli sivil toplum kurumlarının yönetim kademelerinde görev almakta olan Atilla Üstündağ aslen Trabzon Of'lu olup evli ve iki çocuk...