30 / 04 / 2024

atinaya yapılacak cami

atinaya yapılacak cami

Yunan parlamentosunda oylanan tasarı, hükümetin büyük ortağı Radikal Sol Koalisyon SYRIZA ve bazı muhalefet milletvekillerinin 210 'evet' oyuyla kabul edildi.

Atina'daki caminin inşa ihalesi yapıldı!

Yunanistan Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, Votanikos semtinde inşa edilecek cami için J&P-Avax, Terna AŞ, Aktor ve İntrakat konsorsiyumu tarafından sunulan teklifin kabul edildiği belirtildi....

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

İmam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak!

MEB'in hazırladığı vizyon belgesine göre fiziki mekanı uygun olan imam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak..

TOKİ Çorum 699 konut ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak!

TOKİ Çorum'un Kuruçay Mahallesi'nde 699 konut, ticaret merkezi ve cami inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Malatya Pütürge 264 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Malatya İli Pütürge İlçesi Ağalar Mahallesi 264 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ve Pazarcık Mahallesi 41 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

TOKİ Ankara Haymana 196 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Ankara Haymana 196 konut, ticaret merkezi, cami, şadırvan inşaatı ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Pelitli kensel dönüşüm ve gelişim projesi 2.etap 301 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut, 1 adet büfe ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi açık ihale usulü ile bugün saat 14.30'da yapılacak.

Finike'ye yapılacak cami için protokol imzalandı!

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Yeni yapılacak camilerde sosyal donatı alanı şart!

Düziçi Cami Denekleri Federasyonu'nun yöneticileri, yeni yapılacak camilerde "sosyal donatı alanı" bulunması gerektiğini söyledi.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Şanlıurfa'da yeni cezaevine 150 kişilik cami yapılacak!

anlıurfa’nın Hilvan İlçesi sınırları içinde yapımı devam eden Cezaevi’ne 150 kişilik cami yapılması için yer tespiti yapıldı. Cezaevi Müdürü ve yüklenici firma yetkilileri,Cezaevi İnşaatı ve yapılacak olan Cami yeri hakkında bilgi verdi.

atinaya yapılacak cami Haberi

atinaya yapılacak cami

Yunan parlamentosunda oylanan tasarı, hükümetin büyük ortağı Radikal Sol Koalisyon SYRIZA ve bazı muhalefet milletvekillerinin 210 'evet' oyuyla kabul edildi.


Yunanistan’ın başkenti Atina’da, Müslümanlar için yapılması kararlaştırılan ibadet yeri ile ilgili yasa tasarısı parlamentoda onaylandı.


Yenilenebilir yeni enerji kaynaklarının desteklenmesi ve dağıtımıyla  ilgili torba yasa tasarısı kapsamında bugün parlamentoya getirilen cami inşasıyla  ilgili tasarı koalisyon hükümetinin büyük ortağı Radikal Sol Koalisyon (SYRIZA)  ve bazı muhalefet milletvekillerinin 210 'evet' oyu ile kabul edildi.


300 sandalyeli parlamentoda 230 milletvekilinin katıldığı oylamada cami inşa edilmesine karşı çıkan, hükümetin küçük ortağı Bağımsız Yunanlılar Partisi (ANEL) ve aşırı sağcı Altın Şafak Partisi milletvekilleri 'hayır' oyu kullandı.


Yunanistan Eğitim Bakanı Nikos Filis, oylama öncesinde yaptığı konuşmada, Atina’da cami inşa edilmesinin ülkeden terörü  uzaklaştırdığını ifade ederek, "Fransa ve Belçika’daki sorunların...