05 / 05 / 2024

Atış Premium satışları

Atış Premium satışları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Otomobil satışları seçim öncesi rekor kırdı! Mart'ta 109 bin 828 adet otomobil satıldı!

Türkiye genelinde otomotiv satışlarında Mart ayı rekoruna imza atıldı. Otomotiv satışları geçtiğimiz ay, 2023'ün aynı ayına göre yüzde 5,7 arttı ve  109 bin 828 adet oldu. İşte detaylarıyla otomotiv satışları...

Otomobil satışlarındaki '6 ay ve 6 bin kilometre' düzenlemesi piyasaya yansıdı! Fiyatlar yeniden düşüyor!

Son dakika haberi: Otomobil satışları için imza atılan 6 ay-6 bin kilometre uygulaması ilk meyvelerini vermeye başladı. Daha önce, 'Araç yok' diyerek müşterileri geri çeviren ve stok yapan otomobil firmaları adeta 'u dönüşü' yapmaya başladı.

Gayrimenkulde yurt dışı satışları artacak!

Türkiye, gayrimenkulde son yıllarda dünya standardındaki projelerle hızlı bir atılım sürecinde. Ancak yabancı yatırımcılara yapılan satışlar henüz potansiyelin altında kalıyor. 

Bursa DownTown'da satışlar hızlandı!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

Gayrimenkul satışlarında rekora imza atılacak!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas, Haziran ayı konut satış rakamları hakkındaki görüşlerini paylaştı. Elmas, ''2017 yılı sonunda gayrimenkul sektöründe satışların yine bir rekora imza artacağı kanaatindeyiz'' şeklinde konuştu.

Yabancılara konut satışlarında bilinmesi gerekenler!

2008 yılından sonra devlet tarafından atılan adımlar ile Türkiye, yabancılar tarafından tercih edilen ve yatırım için sürekli ziyaret edilen bir ülke konumuna geldi. Peki, yabancılara konut satışlarında bilinmesi gerekenler nelerdir?

Konut sektörü satışlarını artıracak!

Konut sektörü yeni bir atılımla satışlarını artırmaya hazırlanıyor. Konut pazarındaki artan satışlar, borsada işlem gören gayrimenkul yatırım ortaklığı firmalarına da değer kazandıracak.

Faiz oranı düştü satışlar artıyor!

15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından gayrimenkul sektörü büyük bir seferberliğe imza attı ve ardından konut satışlarına büyük hareket getiren adımlar atıldı.

Babacan Premium'da ikinci etap satışlar başladı!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve 6 bloktan oluşan 'Babacan Premium'un ikinci etabı 'Babacan Premium Tower’da satışlar başladı.

Babacan Premium'da satışların yüzde 38'i tamam!

Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

İzmir Alaçatı Alavela'da satışlar devam ediyor! 1 milyon 300 bin TL'ye!

Satışlarına devam eden projede son 2 villa kaldı. Toplam 17 adet evden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor. Projede evler 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Yabancıya gayrimenkul satışları vergiden muaf tutulmalı!

Mebuskent projesini gerçekleştiren AYMOR İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, yeni hükümetten,en büyük beklentilerinin yabancıya gayrimenkul satışlarının vergiden muaf tutulması olduğunu bildirdi.

Esenyurt Babacan Premium'da lansman öncesi satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından yükselen Babacan Premium'da lansmana özel ön satışlar başladı. Proje ön talepler toplanıyor.

Atış Premium satışları Haberi

Atış Premium satışları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ de 35 hektar alan üzerinde geliştirilen Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Konut kredisi faiz desteği ile kısa bir sürede; gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.


Bursa- Osmangazi’de 35 hektar alan üzerinde yükselen Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projeleri genelinde; 1.769 adet  2+1, 3+1, 4+1 daireler 199 adet cadde üstü mağaza-dükkanlardan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait, teslime ve tapu devrine hazır 350 adet  2+1, 3+1, 4+1 daireler ve  40 metrekareden 217 metrekareye değişen 38 adet cadde üstü mağazalara talep yağdı.


Üçte biri sahiplerini buldu 

Gayrimenkullerin üçte biri Mortgage/konut kredisi faiz desteği ile sahiplerini buldu. Konut alımlarında, yüzde 25 peşinat sonrası, kalan tutar 90 gün sonra tek seferde...