12 / 05 / 2024

ATL Yapı

ATL Yapı

ATL Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atalay Daşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Esenyurt İnnovia 3. Etap B blok'ta kuruldu

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirkon Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Atlı tarafından kuruldu.

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Atlı tarafından kuruldu.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara davasını kazandı!

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

CS Tasarım Mimarlık İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret ve Limited Şirketi, Cüneyit Sevim, Cengiz Sevim, Erkan Atlı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Başakşehir, Toros Caddesi Arterıum 4.Kısım'da kuruldu.

Batman Atlıhan Otel hizmete açıldı!

İki yılda yapımı tamamlanan 150 yatak kapasiteli Atlıhan Otel yaklaşık 13 Milyon TL’ye mal oldu. 5 Yıldızlı otel ayarındaki Atlıhan Otel, Batmanlılara ‘merhaba’ dedi.

Kartepe belediye binası ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediye Encümeni Ahmet Atlı başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Şirinsulhiye Mahallesi’nde belediyeye ait binadaki işyerinin kiralama ihalesini kapalı teklif usulüyle gerçekleşt

Yapı Kredi Koray GYO 6.Tüketici Mahkemesi davasına ilişkin bilgileri!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalçın Atlı tarafından şirkete açılan Ankara 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2013/1915 esas sayılı davası hakkında açıklama yayınlamıştır.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Elazığ İl Özel İdaresi inşaat yapım ihalesi tamamlandı!

Elazığ İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014 / 72749 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi. Atlı İnşaat ihaleyi kazanan firma oldu.

Business Center Taksim açılışı 29 Kasım'da yapılacak!

Boğaz manzaralı 200 kişilik ve 80 ve 20 kişilik 3 tam tefrişatlı salon sunan Business Center Turkey Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı saat 10:30 da Taksim Ottoman Palace de yapılacak.

1952 yılında Belediye, atlı arabaların trafikten kaldırılmasını düşünüyormuş!

1952 yılında Belediye, İstanbul trafiğini rahatlatmak için atlı arabaların kaldırılmasını lüzumlu görüyormuş. Atlı arabasıyla geçimini sağlayan yüzlerce insanı da mağdur etmemek için bu insanları kredi yoluyla kamyon sahibi yapılması düşünülüyormuş.

ATL Yapı Haberi

ATL Yapı

ATL Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atalay Daşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


ATL Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ATL Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2001 Sokak, Nazım Hikmet Bulvarı B Blok İnnovia 3. Etap Kat:1...