14 / 05 / 2024

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları adres

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları adres

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Kattach tarafından kuruldu. 

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'dan bilgi aldı.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları adres Haberi

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları adres


Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.


Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. 2- İşletme faaliyetlerinin her safhasında hasıl olabilecek artıkların kıymetlendirilmesi için lüzumlu tesisleri kurup işletmek. 3- Faaliyet alanlarıyla ilgili tesisleri kurmak ve işletmek, gerektiği hallerde rıhtım, iskele ve liman tesis etmek ve işletmek, iskele ve limanı gerektiği hallerde yap-işlet-devret yöntemi ile tesis etmek, konuyla ilgili şirket kurmak veya iştirak etmek....