05 / 05 / 2024

Atlantis Gurup ardahan

Atlantis Gurup ardahan

Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, Ardahan’ın göç vermesinin en büyük nedeninin işsizlik olduğunu söyledi. Karakuş, Ardahan’da yapacağı yatırımları anlattı..

Atlantis Grup, Ardahan'da 44 odalı öğrenci yurdu inşa ediyor!

Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, Ardahan’ın göç vermesinin en büyük nedeninin işsizlik olduğunu söyledi. Karakuş, Ardahan’da yapacağı yatırımları anlattı..

Ardahan Kültür Evi hizmet binası törenle açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ardahan Kültür Evi hizmet binası, törenle hizmete açıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Ardahanlılar için yeni dernek binası açıldı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi yarın açılacak!

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

Ardahan Kültür Evi 28 Mart'ta İstanbul'da açılıyor!

Yapımı Esenyurt Belediyesi tarafından üstlenen Ardahan Kültür Evi hizmet binası, aralarında sanatçı Hülya Avşar’ın da katılacağı bir birinden değerli davetlilerle 28 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da açılıyor.

Aydın Ildız Atlantis Yatırım'a olan borcunu erken ödedi!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Aydın Ildız'ın Atlantis Yatırım Holding A.Ş'ye olan 1.568.500-TL tutarındaki senet borcunun erken ödendiğini yayınladı.

Atlantis Yatırım, kiracısı olduğu Ataşehir'deki taşınmazı satın alacak!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada kiracısı olduğu Ataşehir 'deki home office olarak kullanılan daireyi satın alacağını duyurdu.

Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi inşaatını inceledi!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar da hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi 21 Şubat'ta açılacak!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İlhan Gültekin, Ardahan Göle'nin 2015 projeleri anlattı!

Ak Parti İlçe binasında yapılan Ak parti Göle ilçe danışma meclis toplantısına Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Göle İlçe Başkanı ilhan Gültekin Göle Belediye Başkanı Akın Ismailoğlu gibi isimler katıldı.

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.

Köroğlu HES-Ardahan II Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Köroğlu HES-Ardahan II Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

154 kV (Posof TM-Ardahan TM) Brş. N.-Yeni Ardahan TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi...

Ardahan'daki Kura Nehri dondu!

Önceki gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 15, Kars'ta 11, Ağrı'da 8, Erzurum'da 7, Iğdır'da 5 ve Erzincan'da 4 derece kaydedildi. Ardahan'daki Kura Nehri dondu...

Atlantis Gurup ardahan Haberi

Atlantis Gurup ardahan

Türkiye'de yaşayan gençlerin kendi yaşadıkları yeri terketmemeleri gerektiğini, tarım ve hayvancılığı yaparak daha çok para kazanabileceklerini vurgulayan 'Atlantis Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, doğduğu Ardahan'ın adının patentleştirilmesi ve büyük markaların yaratılması için bölge halkının ve işadamlarımızın desteklenmesi, Ardahan'a komşu olan yabancı ülkelerle yapılacak görüşmeler neticesinde bölgemizin turizm üssü haline getirilmesi ve komşu ülkelerle ticaretimizin geliştirilmesi, bölgemizde bulunan üniversiteden en iyi şekilde faydalanılarak, bölgemiz işadamları ile ortak akıl geliştirerek ülke geneline faydası olacak gerek sosyal, gerek ticari projeler üretilmesi, ilimizde yaşayan hane halkının gelirinin ve refah payının yükseltilmesi'için gereken herşeyi yapmak istiyorum' dedi.


Dört çocuklu dar gelirli bir ailenin en küçük çocuğu evde tartışma çıkmaması için biriktirdiği harçlıkları babasına verecek kadarda düşünceli... Hayatımın her alanında insan ilişkilerini el üstünde...