14 / 05 / 2024

Atlantis Konutları hakında bilgi

Atlantis Konutları hakında bilgi

1999 yılında Acarlar İnşaat'ın inşa ettiği, 136 metrekareden başlayan 5 tip dairenin bulunduğu, Atlantis Konutları'nda bulunan daireler 65 bin dolardan (26 milyar 250 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Malatya'daki deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

Karamanlı TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilecek!

Burdur'un Karamanlı ilçesinde inşaat çalışmaları süren 283 konut, 4-20 Haziran tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları!

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Konutları projesi 2018 yılında tamamlanacak...

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

TOKİ Konutları ile lüks konutlar arasında ki fark nedir?

Anadolu'da Bugün Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Ekmekcioğlu bugunkü yazısında TOKİ konutları ile lüks konutlar arasında ki farkı anlattı. İşte o yazı....

2000 yılında Atlantis Konutları'nda 110.000 dolardan başlayan fiyatlarla daire!

2000 yılında Zekeriyaköy mevkinde Acarlar Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atlantis Konutları'nda bulunan konutlar 110 bin dolardan (67 milyar 750 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Atlantis Konutları hakında bilgi Haberi

Atlantis Konutları hakında bilgi



Kiradan kurtulmak için evinizi çabuk tutun!


Yalnızca kiradan kurtulmak için mi? Daha iyi bir eve sahip olmak, çocuğunuza bir ev almak veya çok karlı bir yatırım için elinizi çabuk tutun... Gelin, belli standartlardaki bir evin kirasına eşdeğer taksitlerle, Atlantis Konutları'nda kolayca bir ev sahibi olun.


Kaçırılmayacak bir fırsat'


Atlantis Konutları'nda paranızın gerçek karşılığını bulacaksınız. 65.000 $'dan başlayan, oturmaya hazır daireler, 1.400 $'dan başlayan taksitlerle... Üstelik 72 aya varan vade seçenekleriyle. Hemen teslim, derhal tapu! 136 m2'den başlayan 5 daire tipinden biri mutlaka beğeninize, hem de bütçenize uyacaktır.


ACARLAR ŞİRKETLER TOPLULUĞU GÜVENCESİYLE!


(1999 yılında 1 dolar 404.000 liraya, Reşat Altın ise 29.000.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet...