13 / 05 / 2024

atlas emlak beykoz

atlas emlak beykoz

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş, Beykoz'da bulunan konaklama tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nagehan Emanet Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nagehan Emanet tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Hergenç İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergenç İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Cevdet Hergenç tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi başlıyor! Beykoz'a 776 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için start verdi. Söz konusu projede 776 konuta yer verilecek. İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi detayları...

Meta Bosphorus Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Meta Bosphorus Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da Uğur Demirci tarafından kuruldu.

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beykoz'da Osman Albayrak tarafından kuruldu.

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

atlas emlak beykoz Haberi

atlas emlak beykoz


Avrasya Petrol'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş. "Reşadiye Cad. No: 18 Cumhuriyet Köyü - Beykoz / İSTANBUL" adresinde mukim konaklama tesisini aylık 80.000 TL. (Seksenbin Türk Lirası) + KDV' ye 19 Turizm Organizasyon Tekstil Pazarlama Tic.Ltd.Şti. ne bir yıl süre ile kiralanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgisine...