07 / 05 / 2024

atlas jetin patronu murat ersoy

atlas jetin patronu murat ersoy

Yurtdışı yatırım haritasına Ukrayna'yı ekleyen Atlasjet'in patronu Murat Ersoy, "Türkler havacılığı çok iyi öğrendi. Tecrübe ihraç ediyoruz. 3'üncü Havalimanı'nda geç bile kaldık. Bu projeye karşı çıkmak ihanettir" diye konuştu

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas İksa İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alpat ve Remzi Dilek ortaklığında kuruldu.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Atlas 34 İnşaat Ambalaj Elektrik Elektronik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

atlas jetin patronu murat ersoy Haberi

atlas jetin patronu murat ersoy

Ukrayna'da Lviv merkezli havayolu şirketi kuran Atlasjet'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 14 yıllık deneyimlerini artık dünyaya yaydıklarını belirterek, "Türkler havacılığı çok iyi öğrendi. Artık tecrübe ihraç ediyoruz. Global havacılıkta ne kadar güçlüyseniz dünyanın sayılı turizm merkezlerinden biri oluyorsunuz" dedi. Ersoy'la yatırım planlarını ve sektörün geleceğini konuştuk. 


 Dünya havacılık sektöründe Türkiye'nin önemi nedir? 

Türkiye, transit uçuşların en kısa sürede yapılabildiği ender bir noktada. Uçuş mesafesi ortalama bir saat kısalıyor. Bu da koltuk başına 100 dolar maliyet farkı getiriyor. Bu avantajı 10 yıl önce görmeye başladık. THY'nin büyüme stratejisinde bu durum önemli bir rol oynuyor. Türk sivil havacılığı 2023'te 700 uçağı geçecek. Bu mevcut havalimanıyla olmaz. 


3'üncü Havalimanı sadece havacılık sektörü için mi önemli? 

Havalimanları sadece uçaktan para kazanmıyor. Bir kere ülkemiz uluslararası ticaret...