01 / 05 / 2024

Atlas Kapı adres

Atlas Kapı adres

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Sineması 2021’in ilk aylarında açılacak!

İki sene önce restorasyona alınan Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021 yılının ilk aylarında kapılarını açıyor.

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

Adatepe Sahilada Maltepe adres!

Adatepe Sahilada Maltepe adres bilgilerine göre proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Maltepe Sahilada adres!

Maltepe Sahilada adres bilgileri kapsamında proje, Maltepe Adatepe Feyzullah Mahallesi'nde yer alıyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Adatepe Maltepe Sahilada Konutları adres!

Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1'den loft daireye kadar değişerek tasarlandı. Adatepe Maltepe Sahilada Konutları adres bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe lokasyonunda bulunuyor.

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş adres değişikliğini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş adres değişikliğini yayınladı.

Atlas Kapı adres Haberi

Atlas Kapı adres

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi konusu:MOBİLYA a-Kapı, çelik kapı, inşaat mobilyaları, masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. b-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. ORMAN ÜRÜNLERİ a-Kereste, tomruk ve bunlarla ilgili mamullerin imali, alımını, satımını, ithalatını ihracatını, pazarlamasını...