23 / 07 / 2024

Atlas Oteli açılış

Atlas Oteli açılış

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Broyt Suites Caddebostan açılıyor!

Bağdat Caddesi'nin ilk oteli Broyt Suites Caddebostan yakında açılıcak. Caddeye otele ait tabelalar asılmış durumda.

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hilton Garden Inn Yalova açılıyor!

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Samsun Kavak'ın ilk oteli açılıyor!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yeni açılan ilçenin ilk ve tek lüks otelini ziyaret etti. etti. Kavak Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede büyük bir titizlik ile yapımı tamamlanan lüks otelde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu otele tam puan verdi.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Trump'ın Washington'da geceliği 806 dolardan başlayan oteli, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

İbiza'da ilk Türk oteli açıldı!

Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya'daki oteli Marble Stella Maris'in açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Atlas Oteli açılış Haberi

Atlas Oteli açılış


Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı. Kentin en işlek yerlerinden Fevzipaşa, Şair Eşref ve Gaziosmanpaşa bulvarlarının kesiştiği noktada bulunan otelin tadilat çalışmalarına başlamak için yeni bir proje hazırlayan işadamı Erdal Keresteci, Kültür Bakanlığı İzmir 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden gelecek onayı bekliyor. 

Atlas Oteli'nin mülk sahibi olan Macaristan eski Fahri Konsolosu Erdal Keresteci, tadilat ve ruhsat izinleri verilmesi halinde dış cephenin orijinal halini bozmamak kaydıyla çalışmalara başlamayı planladıklarını söyledi. 


Butik otel olacak

Keresteci, "Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan ve Konak Belediyesi'nden gerekli izinler çıktıktan sonra projemizi hayata geçireceğiz. Burası yine kentin dokusuna uygun bir butik otel olacak. Projede bizden istenen her...