30 / 04 / 2024

Atlasjet acenta

Atlasjet acenta

Yolcusunu en çok seven hava yolu Atlasjet’ten BKM Express ödeme seçeneği ile 70 TL ve daha üzeri değerinde bilet alanlar, harcamalarının 20 TL'sini iade alıyor.

1.MENA Antalya Zirvesi yarın başlıyor!

1. Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi' başlıyor. Zirvede MENA ülkeleri buluşacak ve 320 acenta bu dev organizasyonda yer alacak.

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

Uçak biletinde düşüş bekleyene kötü haber!

Petrol fiyatı 70 dolar seviyesine inerken, Atlasjet Başkanı Murat Ersoy “Asıl indirim talep olmadığı için yapıldı. İndirimin sadece yüzde 12.5’i petrolden. Talep yok. Bilet fiyatı inebileceği sınıra kadar indi” dedi

Atlasjet, filosuna 30 yeni uçak katacak!

Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321 ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı.

Atlasjet filosuna 30 yeni uçak katacak!

Havayolu şirketi Atlasjet, Airbus ile liste fiyatıyla hesaplandığında 3 milyar doları bulan 30 adet yeni Airbus 321 ceo modeli uçak siparişi için mutabakat zaptı imzaladı.

Atlasjet filosuna 50 uçak katacak!

Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun yaptığı açıklamada yaklaşık 50 adet uçak siparişi verme konusunda görüşmelerini son aşamaya getirdiklerini ve yakın zamanda bir açıklama yapacaklarını söyledi.

Anadolu Jet Cengiz Topel Havaalanı'ndan çekildi!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Cengiz Topel Havaalanı'na uçan kalmadı!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi

Murat Ersoy: 3'üncü Havalimanı'na geç kaldık!

Yurtdışı yatırım haritasına Ukrayna'yı ekleyen Atlasjet'in patronu Murat Ersoy, "Türkler havacılığı çok iyi öğrendi. Tecrübe ihraç ediyoruz. 3'üncü Havalimanı'nda geç bile kaldık. Bu projeye karşı çıkmak ihanettir" diye konuştu

Atlasjet Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “ Atlasjet Ukrayna ”, Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Atlasjet, Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “Atlasjet Ukrayna”, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Sabre Travel Network, Türkiye’de yatırım yapacak!

Dünyanın önde gelen seyahat teknoloji ağlayıcılarından Sabre Travel Network, Türkiye pazarına girdi. Küresel pazarın yüzde 36’sını elinde bulunduran firma IATI ve Atlasjet ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Atlasjet 2020'ye kadar 10 milyar dolar yatırım hedefliyor!

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ETS ve Maxx Royal- Voyage otelleriyle ulaşılan 1 milyar dolarlık büyüklüğü 2020'ye kadar sadece havacılık tarafında 10 milyar dolar gibi iddialı bir hedefe taşımayı planladıklarını açıkladı

Atlasjet acenta Haberi

Atlasjet acenta

Atlasjet’ten 70 TL harcamaya, 20 TL iade veriliyor. Sınırlı bir süre boyunca geçerli olan kampanyadan yararlanmak için yolcuların tek yapması gereken BKM Express'e üye olmak ve biletlerini Atlasjet’in internet sitesinden ya da  mobil site ve uygulamalarından BKM Express ödeme türü kullanarak satın almak.


Yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, BKM Express iş birliği ile yolcularına yeni bir kampanya sunuyor. 17 Temmuz 2014 tarihine kadar, Atlasjet’in internet sitesi www.atlasjet.com ’dan, mobil sitesinden veya iOS ve Android uygulamaları üzerinden   BKM Express’e dahil olan 15 bankanın bireysel veya ticari kredi kartlarıyla tek harcamada 70 TL ve üzeri bilet alan yolcular 20 TL iade alıyor.


Atlasjet’in hem yurt içi hem yurt dışı uçak biletlerinde geçerli olan kampanya kapsamında bilet alan yolcular, seyahatleri boyunca EkonomiPlus’ta...