18 / 05 / 2024

Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası

Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

Metaverse'de en mantıklı yatırım arsa yatırımı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Hakan Tartan bugünkü yazısında Metaverse'de yapılan yatırımları kaleme aldı.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyumun inşaatı sürüyor. Toplam 33 milyon liraya mal olacak statta atletizm pistleri bulunuyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Karaburun'da tartışma yaratan inşaat bugün yıkılıyor!

İzmir Karaburun’da tartışmalara neden olan SİT alanında, denize sıfır, helikopter pistli, altı evlik kaçak site inşaatının yıkımı bugün gerçekleşecek.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında.

Osmangazi Atletizm Salonu inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi hayata geçirdiği atletizm salonunun inşaatında sona geldi.

Osmangazi Atletizm Salonu yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Osmangazi Atletizm Salonu’nun, inşaatı son sürat devam ediyor.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası Haberi

Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası

Bin seyirci kapasiteli, betonarme ve koltuklu yapılacak olan tribünde basın locası, zemin katında soyunma odaları, hakem odaları, teknik merkezi odası, idari odaların yanı sıra wc ve duş bulunacak. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından sertifikalandırılan stadyum tribün inşaatının ardından ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği...