29 / 04 / 2024

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında.




Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor.


Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi'nde toplam 15 bin metrekare alan üzerine yapılan Osmangazi Atletizm Salonu inşaatı tamamlandı. 8 kulvarlı ve bin kişilik seyirci kapasitesinde inşa edilen salonun ince işçilikleri de tamamlanırken, tribünlerindeki koltukların montajına başlandı. Uluslararası kriterlere uygun şekilde inşa edilen atletizm salonu, dış kaplama çalışmalarının bitirilmesinin ardından önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. sporu, rekabeti ve dinamizmi simgeleyen estetik bir mimari ile inşa edilen Osmangazi Atletizm Salonu, hizmete açılmasıyla birlikte Türk sporuna birbirinden başarılı atletlerin kazandırılmasına aracılık edecek.


Osmangazi Atletizm Salonu'nda sürdürülen çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye’nin en büyük ve en modern atletizm salonunu inş


Milliyet 



Geri Dön