06 / 05 / 2024

atletizm

atletizm

Yüksel'den Avrupa'da bir ilk : Genç atletler,Avrupa'nın ilk karbon nötr atletizim etkinliği 17.Yılmaz Sazak Uluslararası atletizim yarışmaları'nda buluşuyor

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Sinop'ta 10 bin kişilik stadyumun inşaatı sürüyor. Toplam 33 milyon liraya mal olacak statta atletizm pistleri bulunuyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında.

Osmangazi Atletizm Salonu inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi hayata geçirdiği atletizm salonunun inşaatında sona geldi.

Osmangazi Atletizm Salonu yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Osmangazi Atletizm Salonu’nun, inşaatı son sürat devam ediyor.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Spor tesislerine 540 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında spor tesisi yatırımına ayırdığı bütçe 540 milyon 531 bin lirayı buldu. Bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projeyi sürdürüyor

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

atletizm Haberi

atletizm

Yüksel tarafından 17 yıldır gerçekleştirilen Yılmaz Sazak Uluslararası Atletizm Yarışmaları 12-17 yaş arasında 1500'ü aşkın genç atleti 2 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir araya getiriyor.


Yılmaz Sazak Atletizm yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen "Yüksel Mini Maraton" ile Yüksel çalışanları da koşuyor.


50 yıla yakın süredir Türkiye’de ve yurtdışındaki başarılı projeleri ile inşaat sektörünün öncü şirketlerinden YÜKSEL’in 17 yıldır gönül vererek desteklediği, Türkiye’nin en uzun soluklu kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden Yılmaz Sazak Uluslararası Atletizm Yarışmaları, 2 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul, ENKA Spor Klubü Sadi Gülçelik Spor Sitesi’nde gerçekleştiriliyor. 17 yıldır atletizme gönül vermiş yüzlerce genç sporcuyu ve atletizm severi bir araya getiren yarışmalar bu yıl karbon-nötr olarak gerçekleştirilerek Avrupa’da bir ilke de imza atıyor. 


Yılmaz Sazak Uluslararası Atletizm Yarışmaları bu yıl Yüksel’in “YÜKSELebilirlik” olarak...