09 / 05 / 2024

ATM firmaları

ATM firmaları

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

ATM'li duraklar yaygınlaşıyor!

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li durak ihalesine 5 teklif geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhale için 5 firma teklifte bulundu.

Konut firmaları, Eylül'de planladıkları zammı erteledi!

Bu yıl konut satışları beklenenin altında kalınca, firmalar yeni sezonun başladığı Eylül'de planladıkları zammı ertelemeye karar verdi. Eylül'den itibaren on binlerce yeni konut peş peşe devreye girecek.

Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor!

Yaklaşık 18 bin insanın hayatını kaybettiği Marmara depreminin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen yapı denetimleri sağlıklı yapılmıyor. Hâlâ yapı stoğunun yenilenmesinde sıkıntılar bitmedi. Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor.

İnşaat firmaları Eylül'de tanıtacakları yeni projelerle cezbetmeye çalışacak!

İnşaat firmaları, yaz mevsiminin yarısını Ramazan, bayram ve tatille geçiren tüketicileri eylülde görücüye çıkaracakları projelerle cezb etmeye çalışacak. Bazı firmalar ise projelerini yeniden gündeme getirecek.

Çinli asansör firmaları Türk pazarına koşuyor!

Türkiye'de yaklaşık 1 milyar dolar olan asansör piyasasında 400 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiriliyor. İthal ürün pazarının lideri olan Çinli firmalar ise pazar paylarını artırmak için fuarda en büyük dış katılımı gerçekleştiriyor...

Kentsel dönüşüm bölgelerindeki çantacı firmalar için düğmeye basıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul’daki kentsel dönüşüm bölgelerindeki çantacı firmaları yok etmek için düğmeye bastı. Önceki gün Fikirtepe’yi ziyaret eden yetkililer bölgedeki derneklerden çantacı firmaların listesini istedi.

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor!

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Türkiye’de mermer ocağı satın alan ve işleten Çinli firmaların blok mermerleri çok ucuza ülkelere götürmelerinin haksız rekabet yarattığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün denetim firmaları hakkındaki kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğün'nün riskli yapı tespitinde bazı denetçi firmalar hakkındaki aldığı karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte denetim firmalarına ilişkin kararlar...

Ramazan Bayramı Kapadokya'da balon firmalarını uçurdu!

Dünyanın önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Hatta bölgedeki balon firmalarında önümüzdeki 10 günlük rezervasyonlar dolmuş durumda.

İnşaat firmaları arızlı ve çevresini mercek altına aldı!

Arızlı ve çevresi aranan bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Doğası, manzarası ve kent merkezine yakınlığıyla büyük inşaat firmalarının mercek altına aldığı bölgenin şimdiden trend yakaladığı söylenebilir

Türk firmaları 'emlak' fuarında!

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek. Fuara emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

Fikirtepe’de tapularını alan firmalar hangileri?

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde son durum: Anka Yapı'dan sonra bugün itibariyle tapu alan proje-firma sayısı 6’ya çıktı. Peki Fikirtepe’de tapu alan firmalar hangileri? Hangi proje ne kadar kamuya terk yaptı? Bundan sonra neler olacak?

ATM firmaları Haberi

ATM firmaları

Dünya finans çevrelerini kıskandıran Türk bankacılık sektöründeki büyüme şimdi de ATM firmalarını harekete geçirdi. Son dönemde özellikle Asya menşeli bankalar, Türkiye'ye girmek için fırsat ararken, kredi kartında yaşanan gelişmeler de ATM sektörünün ilgisini çekiyor. Kredi kartı teknolojisinde ilklere imza atan Türkiye pazarına 2009'da giren Diebold, sektörün önde gelen markalarından Altus Bilişim ile masaya oturdu. 


10 yılda 3 kat arttı 

Dünya genelinde 2 milyon ATM'si bulunan Diebold, en büyük firmalarından Altus Bilişim'i almak istiyor. Türkiye'de ATM sayısı son 10 yılda bankacılıkta yaşanan gelişmeler ile hızlı bir büyüme gösterdi. 2002'de 11 bin olan ATM sayısı şu anda 34 bin adedin üzerine çıktı. Altus Bilişim ise bu sayının 6 bin 500'üne hizmet veriyor. TEB'den Ziraat'e, Vakıf'tan ING'ye kadar birçok bankayla çalışan Altus, ATM'lerle ilgili...