14 / 05 / 2024

Atm Poınt Gayrimenkul adres 

Atm Poınt Gayrimenkul adres 

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Hadıya,  Alı Hadıa kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

Optimum ATM Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum ATM Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Özdemir tarafından kuruldu.

Eva Gayrimenkul Periskop'un Temmuz sayısını yayınladı!

Eva Gayrimenkul’ün hazırladığı Periskop Temmuz sayısı yayınlandı. Temmuz ayında konut sektörü, konut fiyatları ve konut kredisi faizlerindeki değişim ayrıntılı olarak incelendi.

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Tas, Ceyhun Eyüpoğlu, Mustafa Davut Öğüt ve Ömer Gümüş ortaklığında kuruldu. 

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Türkiye Kalkınma Bankası Adana'daki gayrimenkulü 225 bin TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Adana ili, Pozantı ilçesi, Kırıntı Mevkii Yenikonacık Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü 225 bin TL'ye sattı...

Atm Poınt Gayrimenkul adres  Haberi

Atm Poınt Gayrimenkul adres 

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Atm Poınt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Otomatik ödeme makineleri kiralama, otomatik vezne makineleri kiralama, alt kiraya verme faaliyetleri, atm kiralama faaliyeti/faaliyetleri, atm cihazı ve yeri kiralama faaliyeti, alt kiracılık yolu ile üçüncü kişilere kiraya verilmesi, işletilmesi faaliyetleri, atm ve atm toplu kabin, tekli kabin veplatform kurulumu ve kiralanması faaliyetleri, kabin ve platform bakım onarım, inşaat elektromekanik, taahhüt altyapı işleri çevre düzenleme faaliyetleri ve peyzaj işleri, Işıklı ışıksız led ekran, pano, poster, afiş, billboard, megaboard vb. reklam alanlarının oluşturulması, kiralanması, alt kiracılık yolu ile üçüncü kişilere kiraya verilmesi, işletilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Kültür...