19 / 05 / 2024

atmler bir araya mı toplanacak

atmler bir araya mı toplanacak

Kırıkkale'de ATM'ler tek noktada toplanacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..

Recep Tayyip Erdoğan bugün Vahdettin Köşkü’nde ekonomi kurmaylarıyla bir araya geldi. Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada toplantının konusunun MİR Kart ve Mir sistemi olacağı açıklandı.

Bakan Nebati'den şok açıklama! ABD yabancı fon yatırımcılarıyla bir araya geldi!

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantıları nedeni ile ABD'de bulunan Bakanı Nureddin Nebati, New York'ta yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.

Kira fiyatlarında yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Üç bakanlık bir araya geldi!

Kira fiyatlarında meydana gelen büyük artışın ardından hükümet devreye giriyor. Özellikle son aylarda yükselişe geçen geçen kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar sıkıntılar yaşarken, 3 bakanlık bir araya geldi.

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Türk ve Avusturyalı müteahhitler İstanbul'da bir araya geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği ve Avusturyalı müteahhitlik sektörü yetkililer İstanbul'da düzenlenen panelde bir araya geldi. 

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

atmler bir araya mı toplanacak Haberi

atmler bir araya mı toplanacak

Kırıkkale Belediye Meclisi toplantısı, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında tüm banka ATM'lerinin bir noktada toplamak için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi. 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu. Özetin ardından MHP'Iİ Meclis üyeleri, bir önceki toplantıda Ankara Caddesi ile ilgili bir kararın yanlış yazıldığı için itiraz ettiler. Meclis Başkanı Yıldırım karar hakkında imar Komisyon üyelerini ve imar Müdürü Mehmet Korkmaz'ın üyeleri bilgilendireceğini söyledi. 

Meclis toplantısı daha sonra 2015 Mali Yılı Performans Programı, 2015-2019 yılı Stratejik Planı görüşüldü. Meclis ayrıca tüm banka ATM'lerin bir noktada toplanması için yer bulunması konusunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verilmesi konusu oylandı. Yer için ise...