06 / 05 / 2024

ATO Meclisi

ATO Meclisi

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Bolu Belediye Meclisi Eylül toplantısında imar görüşülecek!

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi başlayacak İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının ilk oturumunda Göynük Özel İdare Hizmet binası ile Özel İdare İş Merkezi olarak kullanılan binanın Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilme talebi ele alınacak.

Esenler Belediye Meclisi 7 Eylül'de toplanacak!

Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Eylül Ayı Meclis Toplantısı, 7 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirecek. Meclis toplantısı, Esenler Belediye Başkanlığı hizmet binasında saat 15.00’de başlayacak.

Çatalca Belediye Meclisi 7 Eylül'de toplanıyor!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2015 Yılı Eylül Ayı Toplantısının 1. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere, 07/09/2015 Pazartesi günü Saat:10.30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak...

Ataşehir Belediye Meclisi 7 Eylül'de toplanacak!

Ataşehir Belediye Meclisi'nin 2. Seçim Yılı 2.Dönem 2015 Eylül Ayı Meclis Toplantısı, 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. Meclis toplantısı, saat 17.00’de başlayacak. İşte Ataşehir Belediyesi Meclis Gündemi...

1937 yılında İstanbul'un imar planı Şehir Meclisi'ne verilecek!

1937 yılında Fransız Mimar Prost tarafından hazırlanmakta olan İstanbul imar projesi kasım ayında toplanacak Şehir Meclisi'ne verilecekmiş. Proje, Şehir Meclisi'nin onayından sonra İçişleri Bakanlığı'na gönderilecekmiş.

Ankara Bulvarı'nın kapatılması Belediye Meclisi’nde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mahkeme kararı üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen Ankara Bulvarı’nın kapatılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı’na CHP’li üyelerin ret oyu vermelerinin suç olduğunu söyledi.

Taylor Swift: İskoçya'da şato satın almadım!

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, erkek arkadaşı DJ Calvin Harris’in memleketi İskoçya’dan şato satın aldığı söylentilerini yalanladı. Taylor Swift, “Şu an bir şato satın almadım” dedi.

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

ATO Başkanı Salih Bezci'den 19 Mayıs Stadı için öneri!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara’ya inşa edilecek yeni stadyumun 19 Mayıs alanı üzerinde yapılması önerisine destek verdi.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu imar planını İBB Meclisi onayladı!

Üçüncü köprüye yeni imar planı Yavuz Sultan Selım'in bağlantı yollarına ilişkin imar planı İBB Meclisi tarafından onaylandı. Sarıyer ve Beykoz'u içeren plana CHP'li komisyon üyeleri itiraz şerhi koydu.

Kurbağalıdere isyanı İBB Meclisi'ne taşındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem dışı konuşan Aykurt Nuhoğlu Kurbağalıdere ıslah çalışmasının teknik olarak yanlış başladığını bu nedenle de kanalizasyon sularının denize aktığını dile getirdi...

ATO Meclisi Haberi

ATO Meclisi

Ankara Ticaret Odası'nın başkentte art arda yaşanan terör olaylarıyla birlikte AVM'lerdeki durgunluğun önüne geçebilmek amacıyla hazırladığı projeler bir bir hayata geçirilmeye başlandı. ATO Meclisi'nin geçtiğimiz günlerde aldığı 3.5 milyon TL'lik yardım kararıyla ilgili ilk adımın 15-20 gün içinde atılacağı duyurulurken, ATO Başkanı Salih Bezci ve oda üyelerinden oluşan bir heyetin Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşerek kampanyanın detaylarını netleştireceği ifade edildi.


"KORKUYA TESLİM OLMAK YOK"

Terör örgütleri tarafından başkentte oluşturulmak istenen "korku iklimi"ne teslim olmayacaklarını defalarca vurgulayan ve vatandaşlara da bu konuda uyarılarda bulunan ATO Başkanı Bezci, AVM'leri yeniden canlandırmak ve başkentlilerin huzur içerisinde sokağa çıkmalarını sağlamak için bir kampanyayı en kısa sürede başlatacaklarını dile getirdi.


BÜYÜK HEDİYELER YOLDA

ATO Başkanı Bezci, AVM'lerin dolup taşması ve esnafın da sıkıntılı dönemi en...