19 / 05 / 2024

ato projeleri fransa cannes

ato projeleri fransa cannes

Ankara Ticaret Odası, Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Fransa’da şatolar satışa çıkarıldı!

Fransa'da koronavirüs nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

55 dolara şato almak ister misiniz?

55 dolara şato almak ister misiniz? Eğer bu sorunun yanıtı "Evet" ise Fransa'nın şatolarıyla ünlü bölgesi Grand Cognac'tan 55 dolara şato alabilirsiniz...

Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu!

Kavaklıdere Yönetim Kurulu Üyesi Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu. 

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Tarkan, Karma albümünü Şato Miraval'da yaptı!

Tarkan'ın 'Karma' albümünü boşanma kararıyla dünyayı sarsan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin sahibi olduğu Fransa-Provence'daki 'Şato Miraval'da yaptığı ortaya çıktı.

TOKİ projelerini MIPIM'de tanıtacak!

TOKİ projeleri, Fransa'nın Cannes kentinde her yıl 90'a yakın ülkeden 20 binin üzerinde gayrimenkul profesyonelini bir araya getiren ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak gösterilen MIPIM'de tanıtılacak

Londra'da ev fiyatına Fransa'da şato!

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek..

Ankara'nın gözde projeleri Fransa'da dünyaya tanıtıldı!

Ankara Ticaret Odası, Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.

ATO MIPIM'de Ankarayı tanıtacak!

ATO'nun 140 metrekarelik standında Ankapark, Uluslararası Fuar Merkezi, Otonomi ve Podium AVM maketleri yer alacak. Fransa Cannes'de düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MlPIM'de Ankara'yı tanıtacak.

ato projeleri fransa cannes Haberi

ato projeleri fransa cannes

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.


ATO, MIPIM Fuarı’nda Ankaralı firmaların tanıtımı için 170 metrekarelik stant kiraladı. Fuara katılan üyelerin katılım bedellerinin yarısını karşılayan ATO’nun çağrısına cevap veren firmalar, stantta yerlerini aldı.


ATO Başkanı Salih Bezci, burada yaptığı açıklamada, Ankara'da son yıllarda devasa projelerin hayata geçirildiğini söyledi. 


Ankara'nın güzide projelerinin ilgi çektiğine işaret eden Bezci, 93 ülkeden yatırımcı ve ziyaretçinin gezdiği uluslararası bir fuarda Ankara'yı tanıtmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Bezci, "Ankara'nın kabuğunu kırmak için uluslararası alanda tanıtılması şart. Önceleri uluslararası fuarların önemini kavrayamamıştık. 7 yıl önce 7 metrekarelik alanda tanıtım yapıyorduk, şimdi 170 metrekarede Ankara'yı dünyaya tanıtıyoruz" dedi.


Ankara'nın vitrin projeleri


Ankara standında, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAPARK’ın 30 metrekarelik,...