20 / 05 / 2024

Atölye Mühendislik adres

Atölye Mühendislik adres

Atölye Mekanik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Kazaz tarafından kuruldu.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Omniva İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omniva İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Aras tarafından kuruldu.

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Atıcı ve Muhammet Selim Atıcı ortaklığında kuruldu.

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Atlı tarafından kuruldu.

Akantus Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akantus Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Badur tarafından kuruldu.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Gültaşlar ve Esra Kışlal Beçin tarafından kuruldu.

Atölye Mühendislik adres Haberi

Atölye Mühendislik adres

Atölye Mekanik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Kazaz tarafından kuruldu.

Atölye Mekanik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Bina Projelerine Yönelik Mühendislik ve Danışmanlık Faaliyetleri yapmak. 2.Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin tesisatı kurmak. Brülörlerin Bakım onarım ve kurulumu yapmak. Her türlü güneş enerjisi kolektörlerin kurulumunu yapmak. 3.Bina ve diğer inşaat projelerinde su ve kanalizasyon tesisatı ve onarımını, yağmurlama sistemlerinin kurulumu dahil sıhhı işleri , yangın söndürme sistemlerinin kurulumunu, kanalizasyon tesisatı döşeme işlerini yapmak . 4.Bina ve diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin bakım ve onarımı yapmak. 5.Fabrikasyon metal ürünlerinin kurulum hizmetlerini yapmak. 6.Her Türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve...