05 / 05 / 2024

Atrium AVM çarşısı

Atrium AVM çarşısı

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından inşa edilen Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Kemeraltı Çarşısı'nda inşaat çalışmaları durdu!

İZMİR’de tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 4 ay önce yerine AVM yapmak için yıkılan binanın temelinde inşaat çalışmaları, ortaya çıkan tarihi kalıntılar nedeniyle durdurdu.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

ERA Türkiye, yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'na yeni master planı talebi!

Ege Genç İşadamları Derneği, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın canlanması için yeni bir master plan talep etti. Derneğin hazırladığı 20 maddelik raporda çarşıya gençler, üniversiteler ile STK’ların çekilmesi ve gurme turları düzenlenmesi isteniyor.

Battalgazi Belediyesi'nin Hayır Çarşısı açıldı!

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.

Esenler'e Esnaf Hanımlar Çarşısı geliyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2015 yılı Mali Destek Programları kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Esenler Belediyesi'nin hazırladığı projelerden ilki İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi, ikincisi ise Esnaf Hanımlar Çarşısı Projesi.

Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi'ne ödül!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Tarihi Konya Çarşısı Restorasyon Projesi dünyanın sayılı yenileme projelerinden birisi. 2 bin 687 bağımsız bölüm ve işyeri yeniden düzenlendiği, çatıları dahil yeniden yapıldı” dedi.

Esenler'e Hanımlar Çarşısı geliyor!

Türkiye'ye örnek olacak projelerin altına imza atan Esenler Belediyesi, yakın zamanda açacağı Esnaf Hanımlar Çarşısı ile Esenler'de yaşayan kadınları iş hayatına kazandıracak.

1944 yılında Mısır Çarşısı'nda dükkanların kirası 1.200 lira!

1944 yılında Mısır Çarşısı'nı tanzim ederek çarşıda bulunan dükkanları kiraya veren İstanbul Belediyesi, çarşıda bulunan dükkanların senelik kirasını bin 800 liradan bin 200 liraya indirmiş.

Meram Bedesten Çarşısı'nın değeri artacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla kahvaltı yaptı. Programa esnaf oda başkanları, Bedesten Çarşısı esnafı, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Atrium AVM çarşısı Haberi

Atrium AVM çarşısı

Atakule GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 23/7 maddesi gereğince: 30.05.2014 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlamış olduğumuz Atakule AVM atrium çarşı bölümünün yıkılmasına  ilişkin mahkeme sürecinin devam ettiğini kamuoyunun bilgisine...