15 / 05 / 2024

Ats Solmaz İnşaat adres 

Ats Solmaz İnşaat adres 

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ahmed Atasay tarafından kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi kuruldu!

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Hayrettin Ataş tarafından kuruldu.

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Aşkın Karabulut ve Serdar Karabulut tarafından kuruldu.

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asata Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Solmaz Aslan Garipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Solmaz Emre Yapı Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Emre Yapı Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhyettin Solmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.

Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunay ATS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Hüsameddin Ateş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Marin Park Tuzla teslim tarihi!

Marin Park Tuzla teslim tarihi 14 ay sonra olarak belirlendi. ATS Grup İnşaat projesi Marin Park Tuzla'da 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

ATS Grup İnşaat Marin Park! 350 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Tuzla'da yükselen proje; ATS Grup İnşaat Marin Park projesi kapsamında yer alan konutlardan 3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ats Solmaz İnşaat adres  Haberi

Ats Solmaz İnşaat adres 

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...