23 / 07 / 2024

Attila Özkaynakçı

Attila Özkaynakçı

Attila Özkaynakçı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Attila Özkaynakçı tarafından 250 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi' nde kuruldu.

Özak GYO'dan 2023'te 2.1 milyar TL hasılat! 

Özak GYO'nun faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, şirketin 2023 yılına ilişki hasılat ve özkaynak rakamları açıklandı. İşte o rakamlar...

Özkaynak artışı yüksek 8 temettü hissesi!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 15,2 bin takipçili Borsa Analiz özkaynak artışı yüksek temettü hisselerini paylaştı. İşte o hisseler...

Akmerkez GYO, 2023'te gayrimenkullerinden 809.8 milyon TL kira geliri elde etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2023 yılına ilişkin rakamların yer aldığı finansal raporunu paylaştı. İşte Akmerkez GYO'nun özkaynak, hasılat rakamları...

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Ziraat GYO'dan son zamanların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son zamanların en büyük halka arzını yapacak. Böylece Ziraat GYO'nun özkaynak büyüklüğü 7 milyar TL'ye ulaşacak. aynı zamanda Ziraat GYO kiralık gayrimenkullerden 2020'de 63,4 milyon TL kira geliri elde etti.

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu Attila Doğan vefat etti!

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İTÜ Yüksek Makina Mühendisi Attila Doğan vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası taziye ilanı yayınladı. 

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Mollaahmetoğlu ve Attila Mollaahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Halk GYO'nun özkaynak büyüklüğü 2,6 milyar TL oldu!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün yenilikçi yüzü olarak 2010'da Halkbank tarafından 477 milyon TL özkaynak ile kurulan Halk GYO, 10 yaşında. Halk GYO, 10 yıl içinde özkaynak büyüklüğünü yaklaşık 5,5 katına yükselterek 2,6 milyar TL’nin üzerine ulaştırdı.

İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyeti ağır olacak!

Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Attila Çiner, ''İstanbul'da olası büyük bir depremin maliyetini hesaplamak zor. Marmara'yı endişeyle takip ediyoruz'' dedi.

ASO Başkanı Özdebir: Döviz borçluluğuna tedbir alınmalı!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, mevcut ortamda reel sektörün uzun vadeli planlama yapmakta zorlandığını söyledi. Açık pozisyonun firmaların borç/özkaynak dengesini bozduğunu belirten Özdebir, "Kur rejiminden vazgeçmeden reel sektörün yabancı para borçluluğuna tedbir alınmalı" diye konuştu.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Kar dağıtımı nasıl sınırlanmalı?

COVID-19 salgınının etkisinin azaltılması için finansal alanda birçok tedbir uygulanıyor. Düzenleme ile amaçlanan işletmelerin özkaynak yapılarının korunması ise pay sahiplerinin farklı yollarla kar dağıtım yasağını aşarak düzenlemeyi etkisiz hale getirmeleri amaçlanıyor.

Attila Özkaynakçı Haberi

Attila Özkaynakçı

Attila Özkaynakçı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Attila Özkaynakçı tarafından 250 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Attila Özkaynakçı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında ve özel kuruluş ve kişilere ait her türlü bayındırlık işlerini ,İnşaat ve tesisat Müteahhitliğini, Her türlü yapı ve tesise ait teknik Müşavirlik,  mimarlık ve mühendislik hizmetlerini her türlü sınai tesislerin ve proje, montaj ve inşaatlarını Taahhüt etmek ve yapmak   2-Konut, toplu konut, hastane ve okul binları kültür siteleri ile han çarşı  iş yeri ve diğer her çeşit binalar ve sitelerin bilimum inşaat müteahhitliği ve inşaat malzemeleri ticareti yapmak   3-Her türlü dekorasyon işleri yapmak, tarihi eserlerin dekorasyonu yapmak, restorasyon işlerini yapmak 4-kanal,...