02 / 05 / 2024

atv satış

atv satış

TMSF, Sabah ve ATV'ye ilişkin haberle ilgili Turkuvaz Grubu'nun bahse konu medya varlığını 3. şahıslara satışının kurumun görev ve yetki alanına girmediğinden izin alınması veya onay vermesinin söz konusu olmadığını bildirdi...

Limak-Kalyon-Kolin ATV'yi satın aldıkları iddiasını reddetti!

Çalık Grubu'nun, TMSF ihalesinde 1.1 milyar dolara satın aldığı ATV-Sabah grubunun en önemli markası olan ve uzun süredir elinden çıkarmayı düşündüğü atv'nin yeni sahibi Kalyon İnşaat-Kolin-Limak ortaklığı olduğu iddia edildi...

2004 yılında Vakıfbank ATV 2000 binasını satın almış!

2004 yılında Vakıfbank, kredi alacağını teminen ipotekli olan, Dinç Bilgin'e ait, İkitelli'deki ATV 2000 binasını 6 trilyon 961 milyar lira bedelle yapılan bir ihalede binayı satın almış.

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

İşadamı Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı...

Sabah ve ATV'nin satışı, Rekabet Kurumu onayından geçince kamuoyu ile paylaşıldı!

WSJ Türkiye'ye göre Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni sahibi, Kalyon Inşaat'ın sahiplerine ait olan Zirve Holding AŞ oldu. Sektörde uzun zamandır beklenen bu satış, Rekabet Kurumu onayından da geçince kamuoyu satış konusunda haberdar oldu.

Kalyon İnşaat Sabah ve ATV'yi aldı!

Sabah Gazetesi ile ATV'nin uzun süredir konuşulan satış haberleri bugün gerçek oldu. Medya grubunun yeni sahibi adını alt yapı projeleri ile duyuran Kalyon İnşaat oldu...

Limak-Kalyon-Kolin ATV'yi satın aldıkları iddiasını reddetti!

Çalık Grubu'nun, TMSF ihalesinde 1.1 milyar dolara satın aldığı ATV-Sabah grubunun en önemli markası olan ve uzun süredir elinden çıkarmayı düşündüğü atv'nin yeni sahibi Kalyon İnşaat-Kolin-Limak ortaklığı olduğu iddia edildi...

Çalık Holding'den ATV'nin satışıyla ilgili açıklama!

Çalık Holding, basında yer alan "ATV satıldı" haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

atv satış Haberi

atv satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bir gazetenin "Sabah ve ATV'ye TMSF yolu göründü" başlıklı haberine ilişkin, Turkuvaz Grubu'nun bahse konu medya varlığını üçüncü şahıslara satışının kurumun görev ve yetki alanına girmediğinden izin alınması veya onay vermesinin söz konusu olmadığını bildirdi.


TMSF'nin yaptığı açıklamada, Yurt Gazetesi'nin dün "Sabah ve ATV'ye TMSF yolu göründü" başlıklı haberinde Zirve Holding'in mal varlıklarına tedbir konulmasından sonra Sabah ve ATV'nin alacaklılarının Zirve Holding'in iflasını istemeleri durumunda bu kuruluşların yeniden TMSF'ye devredileceğini iddia ettiği belirtildi.


Açıklamada, Kurumun 5 Aralık 2007 tarihinde gerçekleştirilen ihale neticesinde ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 1 milyar 100 milyon dolar bedelle Turkuvaz Radyo ve Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık AŞ'ye ihale ettiği hatırlatılan açıklamada, şunlara yer verildi:


"İhale, RTÜK ve Rekabet Kurulu'ndan alınan izinler akabinde Fon...