03 / 05 / 2024

aü taşınmaz geliştirme

aü taşınmaz geliştirme

TK Emlak Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Tebernüş Kireçci, Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı yüksek lisans bölümü öğrencileriyle buluştu. Tebernüş Kireçci, gayrimenkul sektörüyle ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! 4 şehirdeki 5 taşınmaz satışa çıkarıldı...

Özelleştirme İdaresi, Ankara, Aydın, Sakarya ve Yalova'da bulunan 5 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.İşte haberin ayrıntıları...

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Atlas Taşınmaz Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Taşınmaz Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar tarafından kuruldu.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmazı 35.1 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Yenibosna'daki taşınmazını 35.1 milyon TL'ye satışa çıkardı...

Özelleştirme İdaresi, Hazineye ait 7 ildeki 19 taşınmazı özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hazineye ait 7 şehirde yer alan toplam 19 taşınmazı özelleştirecek.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

İzmir Kemalpaşa'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Aliağa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Foça'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Foça ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

aü taşınmaz geliştirme Haberi

aü taşınmaz geliştirme


TK Emlak Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Tebernüş Kireçci, Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle Türkiye gayrimenkul sektörünü konuştu.



Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'nde 160 kişinin katıldığı konferansta Tebernüş Kireçci, Türkiye tarihi ve politikalarının gayrimenkule olan etkisi, kentsel dönüşümde yapılan hatalar ve gayrimenkul değerleme sektörü hakkında bilgiler verdi. 


Konuşmanın sonunda Taşınmaz Geliştirme ve Yapı İşleri Koordinatörü Harun Tanrıvermiş tarafından günün hatırası olarak hediye takdim edildi.