10 / 05 / 2024

autopia galeri

autopia galeri

Önümüzdeki aylar içerisinde açılması planlanana Autopia Beylikdüzü fiyatlar 3 bin 600 dolardan başlıyor. Projede 117 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor...

Apartman altlarına oto galeri açılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yapılan düzenleme kapsamında, apartman altlarına oto galeri açılmasının önü kapatıldı...

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik tarafından kuruldu. 

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

Akserdar Emlakçılık Gayrimenkul Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akserdar Emlakçılık Gayrimenkul Galeri Ticaret Limited Şirketi Pınar Bozkurt tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Galeri boşluğu ne demek?

Galeri boşluğu ile ilgili tanım ve hükümler, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, galeri boşluğu ne demek? Galeri boşluğu hükümleri nelerdir?

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Ankara Emek mahallesindeki 5 oto galeri mühürlendi!

Akyurt'ta kurulan OTONOMİ’ye taşınmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Meclis kararının tebliğ edildiği oto galerileriyle ilgili çalışmalar sürüyor. Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi.

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

Folkart Galeri hizmete açıldı!

Folkart Towers, Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Galeri'yi sanatseverlerle buluşturdu. Prof. Dr. Haııs Zilch'in 'Ellerin Büyüsü' adlı koleksiyonuna ev sahipliği yapan galerinin açılışı gerçekleşti..

autopia galeri Haberi

autopia galeri

46 bin 761 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Autopia projesi Keleşoğlu İnşaat ile Gül İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Esenyurt'ta konumlandırılan proje 150 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip olan Autopia Beylikdüzü fiyatlar 3 bin 600 dolardan başlıyor. Projede 209 adet 2. el showroom, 79 adet 1. el showroom bulunuyor. 


117 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Autopia projesinin içerisinde 470 mağaza, 84 servis alanı, 51 ofis alanı, 61 kafe-restoran, 6 banka, 2 bin 500 araç kapasiteli otopark yer alıyor.


Autopia Beylikdüzü fiyatlar metrekare bazında 3 bin 600 dolardan başlıyor, 5 bin 400 dolara kadar ulaşıyor. Projenin önümüzdeki aylar içerisinde açılması planlanıyor.


Adres: Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513 - Esenyurt / İSTANBUL 

Telefon:...