13 / 05 / 2024

avangart istanbul teslimler

avangart istanbul teslimler

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Avangart İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Avangart İstanbul satılık!

Gül Proje tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Avangart İstanbul satılık daire fiyatları 350 bin 450 TL'den başlıyor...

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Avangart İstanbul projesinin değeri ne kadar?

Avangart İstanbul projesinin mevcut durumuyla toplam değeri 1 milyar 319 milyon 118 bin 500 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 556 milyon 559 bin 830 TL oldu. 

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avangart İstanbul'un 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ Avangart İstanbul projesindeki 28 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Avangart İstanbul projesinde yer alan 28 adet konutu satışa çıkardı. Konut satışları için açık artırma 16 Haziran Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avangart İstanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Avangart İstanbul projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

avangart istanbul teslimler Haberi

avangart istanbul teslimler

11 ve 12 katlı sekiz blok olarak yükselen Avangart İstanbul projesi Gül Proje tarafından hayata geçirildi. İstanbul Seyrantepe'de yer alan proje toplam 735 daire ve 18 dükkandan oluşuyor. 


Avangart İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. 27 bin 292 metrekare alana sahip projede dairelerin Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.


Avangart İstanbul Gül Proje ödeme şartları!

Avangart İstanbul ödemeleri 60 ay boyunca vade farksız, 120 aya kadar da yüzde 0,53 faizle taksitli ödeme yapmak mümkün.


Seyrantepe Avangart Evleri'nde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanları gibi olanaklar mevcut.


Seyrantepe Avangart İstanbul adres:

Adres: Ayazağa Mah. Cendere Cad. 112A Seyrantepe SARIYER / İSTANBUL


Tel: 0212 289 85 85

Web: http://avangartistanbul.com

Gizem...