14 / 05 / 2024

Avanos Belediyesi duyuru

Avanos Belediyesi duyuru

2015 emlak vergisi ödemesi kapsamında ikinci taksit dönemi için son gün yaklaşıyor. İkinci taksit ödemeleri için devletin herhangi bir ek süre durumu söz konusu olmadığından vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor.

Avanos Belediyesi'nden satılık arsa!

Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Avanos'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Avanos Belediyesi'nden kiralık 5 dükkan!

Avanos Belediyesi Pazar Yeri'nde bulunan 5 adet dükkanı kiraya verecek. Dükkanların ihalesi 3 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avanos TOKİ Konutları tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Avanos Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Avanos TOKİ projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Avanos Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Avanos Belediyesi “Koruma Amaçlı İmar Revizyon Planı”çalışmaları hakkında bir toplantı düzenleyerek hakkı bilgilendirdi.

Avanos Belediye Dükkanları'nın taş kaplaması yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün denetiminde açık pazar yerinde belediyeye ait 11 adet dükkanın yapım çalışmaları yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Nevşehir Avanos'a yeni köprü!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Karaseki Mahallesindeki Aktepe – Zelve sel yatağı deresi üzerinde başlatılan köprü yapım çalışması tamamlanıyor.

Nevşehir Avanos'taki pazar yerine 11 dükkan yapılacak!

Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açık pazar yerindeki dükkanların yapımına devam ediliyor.

Nevşehir'in alt yapısı güçleniyor!

Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeni Mahallede kilit parke yol çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda Yeni Mahallede yıllardır stabilize olan yollar kilit parke ile döşeniyor.

Avanos Karaseki Mahallesi'ne köprü yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaseki Mahallesindeki sel yatağı deresi üzerine köprü yapımı için çalışma başlattı.

Avanos Belediyesi duyuru Haberi

Avanos Belediyesi duyuru


2015 emlak vergisi ödemesi kapsamında ikinci taksit dönemi için son  gün yaklaşıyor. İkinci taksit ödemeleri için devletin herhangi bir ek süre durumu söz konusu olmadığından vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor.


1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi, taşınmazlar için sahipleri tarafından yıl içerisinde iki taksit olarak ödeniyor. Emlak vergisi ödemeleri 2. taksiti için belirlenen son tarih 30.11.2015 olarak açıklandı.


Emlak vergisini ödemeyenlere de kanun uyarınca her ay için yüzde 1.4 oranında gecikme zammı uygulanıyor. Vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri önemle duyurulur.



Avanos...