04 / 05 / 2024

Avantgarde Collection otel ofisi

Avantgarde Collection otel ofisi

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Avantgarde Şişli açıldı!

İstanbul’da Avantgarde Taksim, Avantgarde Levent, Avantgarde Collection Taksim Square ve Avantgarde Yalıkavak otelleri bulunan Avantgarde Collection yeni otelini hizmete açtı.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Avangarde Collection İstanbul'da 3 otel açacak!

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Avantgarde Collection otel ofisi Haberi

Avantgarde Collection otel ofisi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreciyle günlük yaşantımızda oluşan yeni ihtiyaçlara göre oteller de kendilerini yeniden tasarladı. Ofislerdeki çalışma düzeninin evden çalışma sistemine geçmesiyle birlikte; çoğu firma aslında bu şekilde bir çalışma sistemiyle de işlerini verimli bir şekilde devam ettirebildiğini fark etti. 

Ofis kavramındaki ihtiyaçları ve dünya genelinde üretilen Live/Work konseptlerini inceleyip bu konsepti Levent Avantgarde Hotel’de uygulamaya başladıklarından bahseden Avantgarde Collection ve Lucis Initative Kurucusu İsmet Öztanık şöyle anlatıyor:
“Otel genelindeki suit ve standart odaların bazılarını birleştirip metrekarelerini büyüterek yerleşim planlarını konsepte uygun olarak yeniden tasarladık. Tasarımda pastel renkler, doğal malzemeler ve minimal bir düşünce yapısıyla hareket ederek uzun süreli kalmak isteyenlerin kendilerini rahat hissedecekleri güvenli bir atmosfer yarattık.”

Assembly ile otel odaları ofise dönüşüyor
Odaların tam servisli ofis...