12 / 05 / 2024

Avaşin Eczanesi

Avaşin Eczanesi

Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

Ava Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Öztürk tarafından kuruldu.

Ava Group Medikal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Group Medikal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerim Aktan tarafından kuruldu.

Hakkari Yüksekova'da iki yeni eczane açıldı!

Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Tüncay Çavaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Avaşin Deresi halk plajı oldu!

Yıllarca çatışma haberleriyle gündeme gelen Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki Avaşin Deresi, çözüm süreci kapsamında sağlanan huzur ve güven ortamıyla serinlemek isteyen vatandaşların ilk adresi haline geldi.

Ali Ağaoğlu Bodrum'daki arazisinde ava çıktı

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu kızı Sena ve oğlu Alican ile  arazisinde ava çıktı

Şakir Eczacıbaşı: Şifa Eczanesi anıtsal bir yapıdır

İzmir'in simgelerinden, Türk eczacılık sektörünün ve Eczacıbaşı Holding'in temellerinin atıldığı Şifa Eczanesi'nin Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde ‘müze eczane' olarak yeniden açılması, Şakir Eczacıbaşı'nı üzdü

Efektif Gayrimenkul, Kağıthane'de ava çıktı

İlk projesini Kağıthane'de gerçekleştiren Efektif Gayrimenkul, kentsel dönüşümün merkezi olarak konumlanan ilçede gecekondu arsalarını satın almak için ava çıktı..

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Küresel kriz inşaatı vurdu, projeler durdu

İnşaat firmaları da küresel piyasalarda yaşanan sıkıntıdan nasibini aldı. Firmalar satış yapamaz oldu; inşaatlardan artık çekiç sesi yükselmiyor.

Avaşin Eczanesi Haberi

Avaşin Eczanesi

Eczanelerin açılış törenlerine Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP-DBP ilçe yöneticileri, Yüksekova Belediye Eş BaşkanıTacettin Sefalı, İl genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eczanenin açılış kurdelesini Zeydan ve HDP’li temsilciler kesti. Zeydan, eczane sahiplerini tebrik edip iş hayatında başarılar diledi.


Erdem Eczanesi sahibi Erdem Kurtdiş katılımcılara teşekkür ederek, açılan eczanenin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diledi. Eczacı Kurtdiş, kaliteli hizmet vereceklerini de kaydederek, “Halkımıza faydalı olacağımızı düşünerek elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Yeni yılın Yüksekova ve dünya halklarına barış getirmesini de istiyoruz” dedi.


Avaşin Eczanesi sahibi Asım Şin ise “Halkımızın ilaçlara ihtiyaç duymadan, sağlıklı bir yaşam geçirmelerini diliyoruz. Eczanemizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bize destek veren tüm katılımcılara da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Açılış, verilen kokteyl ile son...