03 / 08 / 2024

Avc Sanayi adres 

Avc Sanayi adres 

Avc Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Avcı ve Samet Avcı ortaklığında kuruldu.

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Avc Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Avcı ve Samet Avcı ortaklığında kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avcıl Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi  bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Avcıl tarafından kuruldu.

Avc Metal İnşaat Elektrik Ve Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Metal İnşaat Elektrik Ve Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Mandacıoğlu tarafından kuruldu. 

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Site Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar 6 Şubesi açıldı!

Site Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar 6 Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Avc Sanayi adres  Haberi

Avc Sanayi adres 

Avc Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Avcı ve Samet Avcı ortaklığında kuruldu.

Avc Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. DEMİR HIRDAVAT DÖKÜM a. Her nevi döküm imalatı ve alım satımı, ithalatı ,ihracatı yapmak. b. Her nevi model ve kalıp işlerinin yapmak , revize etmek. c. Her nevi makina ve teçhizat alım satımı , ithalatı , ihracatı yapmak. d. Her nevi metal , sac , demir döküm malzemeler ile hammadde , yarı mamul , malların imalatı , alım satımı ,ithalatı ,ihracatı yapmak. e. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını ,satımını yapmaktır. f. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya...