09 / 05 / 2024

Avcı Architects yurt dışı projeleri

Avcı Architects yurt dışı projeleri

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Dbb Yurt İşletmeciliği İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Dbb Yurt İşletmeciliği İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi  Avcılar’da Mahir Doğan ve Güler Bakır Brader ortaklığında kuruldu.

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Yener Selen tarafından kuruldu.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Tanrıverdi ve Hüseyin Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt geliyor!

İstanbul Üniversitesi'nin Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt inşa edilecek. Toplam 4 bin kişilik öğrenci yurtları 30 bin metrekarelik alanda yükselecek.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Avcı Architects yurt dışı projeleri Haberi

Avcı Architects yurt dışı projeleri

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden meydanag elen Avcı Architects, bir dünya markası olarak Türkiye’de ürettiği nitelikli projelerin yanı sıra global ölçekte de aktif şekilde üretim yapıyor ve dünyanın çok farklı coğrafyalarında çeşitli tipolojilerde projeler dizayn ediyor. Portföyünde farklı ölçeklerde karma kullanım, eğitim, kentsel tasarım, otel, ofis ve ticari yapılar yer alan Avcı Architects’in son dönem işleri arasında Londra, Dakar, Cotonou ve Benin’de yer alan mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri bulunuyor.

Kongo’nun Brazzaville şehrinin kuzey girişinde, Kongo Nehri yamaçlarında tasarladığı Kintele Kongre Merkezi projesi dahilinde bulunan Kintele Kongre Oteli ile dünyanın dört bir yanından nitelikli mimari projelerin yarıştığı World Architecture Festival Awards’un “Tamamlanmış Otel ve Tatil Yapıları” kategorisinde finale kalan Avcı Architects, Afrika’daki üretimine, Senegal’in başkenti Dakar’da ürettiği...