29 / 04 / 2024

Avcılar 2015 projeleri

Avcılar 2015 projeleri

Ara sokaklar başta olmak üzere parke, asfalt, kaldırım ve bordür yapım işlerini devam ettiren Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Avcılar'da markalı 5 konut projesi!

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen markalı konut projeleri alıcıların yoğun ilgisini görüyor. İşte Avcılar'da markalı 5 konut projesi ve detayları...

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015 listesi!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015 listesi dün saat 14.00 itibariyle açıklandı.

Avcılar Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu'nda inşaat bitmedi!

İstanbul’un Avcılar ilçesinin Yeşilkent mahallesinde, “Konteyner okul” olarak bilinen Seyit Onbaşı İlköğretim Okulunda inşaat çalışmaları nedeniyle 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1 hafta gecikmeli başlayacak.

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı projenin son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

Avcılar 2015 projeleri Haberi

Avcılar 2015 projeleri


Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında hasar gören yollara bakım yapıyor.


Ara sokaklar başta olmak üzere parke, asfalt, kaldırım ve bordür yapım işlerini devam ettiren Belediye'nin  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler mahallelerde, mevcut yolların düzeltilmesi, tesviye, dolgu malzemesi serim çalışmaları yapıyor.


Avcılar’ın 10 mahallesinde ilçeye bağlı yol yapım çalışmalarının süreceğini ifade eden Başkan Handan TOPRAK BENLİ, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün farklı bir mahallede yollarımızın bakım, onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Hedefimiz ilçemizin her mahallesinde yollarımızı kusursuz hâle getirmek. Bu amaçla plan ve program dâhilinde çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz” dedi.



Avcılar...