21 / 05 / 2024

avcılar A Plas Turizm İnşaat

avcılar A Plas Turizm İnşaat

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kahvecioğlu ve Neşet Fırat tarafından 50 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

avcılar A Plas Turizm İnşaat Haberi

avcılar A Plas Turizm İnşaat

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kahvecioğlu ve Neşet Fırat tarafından 50 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avcılar'da kuruldu. 


A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve Yurt DışındaTurizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm...