03 / 05 / 2024

avcılar aktarma merkezi imar planı

avcılar aktarma merkezi imar planı

Avcılar Merkez Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..

Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

16 Aile Sağlığı Merkezi'nin yetersiz olduğu Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi daha açılacak.

Avcılar Aktarma Merkezi imar planı askıda!

Avcılar Merkez Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar Belediyesi Otogarı hazır!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak "Avcılar’ın şehirlerarası otobüs işletmelerine vereceğimiz bürolarla ve çok geniş açık alanıyla çok rahat bir şekilde araçlarını park edebilecekleri modern yolcu aktarma istasyonumuzu tamamladık" dedi

Avcılar Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımı başladı!

İstanbul Avcılar'da 7 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilen Turgut Özal Stadyumu'nun yıkımına başlandı. Stadın yerine transfer merkezi yapılacak.

Avcılar'da deniz manzaralı bakım merkezi kuruldu!

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

avcılar aktarma merkezi imar planı Haberi

avcılar aktarma merkezi imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Avcılar Merkez Mahallesi, Aktarma Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22 Temmuz 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 27 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...