06 / 05 / 2024

Avcılar Ambarlı konutlar yıkılacak mı

Avcılar Ambarlı konutlar yıkılacak mı

Ambarlı'da Afet Risk Alanı ilan edilen konutların yıkımı Avcılar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi. Avcılar Belediye Başkanı Benli, İBB ekiplerince yıkılan konutlarda ikamet eden aileleri ziyaret etti.

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avcılar Ambarlı'da kolonu çatlayan 5 katlı bina boşatıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da kolonlarında çatlak meydana gelen 5 katlı bina boşaltıldı...

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Avcılar'da 5 katlı bina tahliye edildi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Belediye ekipleri de binayı mühürledi.

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

Avcılar Belediyesi'nden 8 yıllığına kiralık bina!

Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan sosyal hizmet binasını 8 yıl süreyle kiraya verecektir. Sosyal hizmet binasının aylık kirası 35 bin TL olarak belirlendi. 

Avcılar Garden'da 550 bin TL'ye 2+1! Yeni Proje!

Toplam 182 daireden meydana gelen Ambarlı Avcılar Garden Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 6 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Avcılar Ambarlı'da 57 bina yıkıldı!

12 yıl önce Bakanlar Kurulu tarafından 'Afet Risk Alanı' ilan edilen Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 57 binanın yıkımı tamamlandı.

Avcılar Ambarlı konutlar yıkılacak mı Haberi

Avcılar Ambarlı konutlar yıkılacak mı

Avcılar Ambarlı’da Bakanlar Kurulu kararı ile Afet Risk Alanı ilan edilmesi nedeniyle evleri yıkım kararı alınan mağdurların dertlerini paylaşmak için bölgeye giden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Bu kış şartlarında hiç kimsenin mağduriyetine izin vermeyeceğiz. Avcılar Belediyesi’nin dışında gelişen kararlar nedeniyle mağdur olan ailelerin yanında olacağız. Onların dertlerini konuyla ilgili bütün sorumluları ilettik, iletmeye devam edeceğiz. Kimsenin mağdur olmaması için gerekli girişimleri yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Avcılar Belediye Başkanı Benli, Ambarlı'da yıkımdan etkilenen aieleleri ziyaret etti.


Avcılar Ambarlı toplam 179 aileyi kapsayan ve çoğunluğu bu bölgede doğup büyüyen insanlardan oluşan sakinlere dönük yıkım kararı çok sayıda hemşehrimizin mağduriyetine neden olduğunu belirten Handan Toprak Benli, “Başta Avcılar Kaymakamlığı olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na...